Egipte: Recorregut pel Nil + Mar Roig

Egipte: Recorregut pel Nil + Mar Roig

1 Espanya / El Caire

Sortida amb avió al Caire. Arribada i trasllat a l'hotel. Allotjament.

2 El Caire / Gizeh / El Caire (Mitja pensió)

Esmorzar. Sortida cap a Gizeh. Visita del conjunt de les mítiques piràmides i l'Esfinx. Després de finalitzar Giza, dinar i visita a la piràmide esglaonada de Zoser a Sakkara i la necròpolis de Memphis. Allotjament.

3 El Caire (Mitja Pensió)

Esmorzar. Visita del Caire. Comencem pel museu Egipci, amb joies de més de 5.000 anys d'antiguitat, incloent-hi el tresor de Tutankhamon. Dinar. Visita de la ciutadella de Saladí, la mesquita d'Alabastre Mohamed Ali i el barri copte, amb l'església Penjoll, l'església d'Abu Serga i la sinagoga de Ben Izra. Acabarem al gran basar Jan el Jalili. Allotjament.

4 El Caire

Esmorzar. Dia lliure al Caire. Opcional: Visita per carretera a Alexandria. Visitant la columna de Pompeu, les catacumbes de Kom El Shoqafa, els jardins del Palau de Montazah, la Biblioteca. Vista panoràmica del Palau del rei Faruk, la Mesquita del Mursi Abu Al Abbas. I passeig per la cornisa amb panoràmica de la Fortalesa de Ketelbey. Allotjament.

5 El Caire / Aswan (Mitja pensió)

Esmorzar. Trasllat a l'aeroport per agafar el vol a Aswan. Arribada i trasllat al creuer. Temps lliure. Sopar i allotjament.

6 Aswan / Abu Simbel / Kom Ombo / Edfú (Pensió completa)

Visita als temples d'Abu Simbel per carretera. Esmorzar pícnic. Visites a Aswan, amb l'obelisc inacabat i la gran presa. Dinar i navegació a Kom Ombo. Visita del temple dedicat al déu cocodril Sobek ia Haroeris. Navegació cap a Edfú. Sopar i allotjament.

7 Edfú / Esna / Luxor (Pensió completa)

Esmorzar. Visita del temple d'Edfú, construït per Ptolemeu III l'any 235 aC. En destaca la conservació i la façana en forma de talús sòlid. Està dedicat a Horus, el déu Halcó. Tornada al vaixell. Dinar, pas de la resclosa d'Esna i navegació cap a Luxor. Sopar i allotjament.

8 Luxor / Vall dels Reis / Deir el-Bahari / Colosos / Karnak / Hurghada (Pensió completa)

Esmorzar. Sortida cap a la Vall dels Reis on es troben enterrats 62 faraons, a la riba oest del Nil. Continuem al temple de Hatsepsut a Deir el-Bahari (visita exterior), un dels monuments funeraris més bonics del país, reconeixible per la seva característica escalinata en rampa. Passem pels Colossos de Memnon a la tornada. Visita del temple de Luxor, construït per Amenofis III i Ramsès II al s. XVIII aC. El temple va ser unit amb el temple de Karnak per la famosa avinguda de les esfinxs. Visita de Karnak amb les seves impressionants columnes, obeliscs i estàtues. A l'hora prevista, trasllat per carretera fins a Hurghada. Sopar i allotjament.

9 - 11 Hurghada (Tot inclòs)

Dies lliures per gaudir d´una de les millors zones de platja d´Egipte. Allotjament.

12 Hurghada / Espanya

Esmorzar. Trasllat a laeroport. Vol de tornada a Espanya via el Caire. Arribada.

Dades bàsiques

Destí: Egipte,Nil

Sortides: Fins el 30 d'octubre

Preu: Des de 1.899 €

Durada: 12 dies / 11 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.899 €

Grans viatges, Platges, Tardor,

Egipte: Recorregut pel Nil + Mar Roig

Veure oferta