Àmsterdam i Parc Efteling

Efteling potser és el parc d'atraccions més gran dels Països Baixos. Des de la seva obertura l'any 1952, és ara un dels més antics del món. Es troba situat en una zona rural, envoltada d'arbres i vegetació. L'interior de Efteling alberga la combinació perfecta entre diversió i naturalesa. Per aquesta raó Efteling es converteix en un dels parcs d'atraccions més populars i recomanats d'Holanda.

ITINERARI

Dia 1: Barcelona / Amsterdam / Parc Efteling
Vol amb destinació Amsterdam. Arribada i trasllat al centre de la ciutat per a realitzar una visita guiada de la ciutat. Durant aquesta època la petita gran urbs holandesa gaudeix d'un encant especial. Visitarem els seus edificis i monuments més importants: la plaça Dam, el Monument Nacional, el Mercat de les Flors, els seus bells canals, etc. A continuació, trasllat al Parc Efteling i resta del dia lliure per a començar a explorar pel seu compte el parc. Allotjament.


Dies 2 - 3: Parc Efteling
Esmorzar. Dies complets per a gaudir del major parc temàtic d'Holanda i un dels més antics del món. El parc es compon d'una zona central i quatre regnes i la seva temàtica se centra en els personatges clàssics dels contes infantils com Hansel i Gretel, Caputxeta Roja, Blancaneu, Rapunzel, la Ventafocs... El parc compta amb opcions per a tots, des de zones infantils amb atraccions per als mes petits fins a muntanyes russes on els més aventurers podran experimentar emocions més fortes. No deixin d'assistir als espectacles que ofereix aquest món meravellós. Allotjament.


Dia 4: Parc Efteling / Amsterdam / Barcelona
Esmorzar. Temps lliure fins a l'hora prevista per a prendre trasllat a l'aeroport d'Amsterdam. Vol de retorn a Barcelona.

Dades bàsiques

Destí: Amsterdam

Sortides: Sortida 19 d'Abril

Preu: Des de 1.220€ adults i 775 € nens

Durada: 4 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Informa't ara gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.424€
Des de 1.115€

Estiu, Parcs Temàtics, Viatges en família,

Europa-Park, Selva Negra i Legoland

Veure oferta