Rússia Imperial

Rússia Imperial


Descobreix tota la bellesa de Moscou i Sant Petersburg a la primavera a través dels seus monuments.

Mongols, vikings, tsars, bolxevics i comunistes són una mescla estranya que ha format part de la llarga història de Rússia. Del seu legat ha quedat un ric patrimoni cultural i intel·lectual que al costat d'uns paisatges naturals al·lucinants, des de la tundra siberiana als boscos Urals passant per la península volcànica de Kamchatka, entre altres meravelles, fan d'aquest país una destinació turística fascinant.

Rússia és el resultat dels vaivens polítics dels seus mandataris, com Lenin, Stalin, Gorbatxov, Yeltsin o Putin, i d'una història plena de llums i ombres de les quals sempre ha tirat endavant amb una nova revolució, per això és un veritable tresor per als viatgers.

Inclou vols de línia regular, trasllats, allotjament en hotels de 4* (3 nits a Moscou i 4 nits a Sant Petersburg), 4 dinars, visites segons itinerari, tren d'alta velocitat i assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Moscou,Sant Petersburg

Sortides: Sortides 9 i 10 d'abril 2022

Preu: Des de 1.119 €

Durada: 8 dies/7 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar