Menorca

Menorca

Viatge a Menorca amb vol, trasllats i 7 nits en hotel 4 o 5*

Menorca és l'illa més bonica de l'arxipèlag balear i constitueix una visita ideal per a gent de totes les edats, ja que ofereix cales de somni, monuments culturals i una biodiversitat ambiental envejable.

Menorca és el destí ideal per a les famílies que volen descansar combinant visites culturals amb cales i platges que poc tenen a envejar al Carib.

Si vas en parella, Menorca també et sorprendrà. Cales amagades, pobles pesquers d'allò més pintorescos, parcs naturals, postes de sol màgiques ... Pocs llocs a Espanya desprenen la màgia i la intimitat que es respira en els racons més romàntics de Menorca.

si ets més d'acció, Menorca ofereix múltiples rutes de senderisme, cicloturisme i submarinisme.Com a dada d'interès, la UNESCO va declarar Menorca Reserva de la Biosfera el 1993, a causa de la seva diversitat ambiental i els seus valors naturals.

 

Dades bàsiques

Destí: Balears,Menorca

Sortides: Sortides de l'1 de juliol al 24 d'octubre

Preu: Des de 387€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització i execució d'aquest viatge combinat és realitzada per Viatges Soltour S.A. (Des d'ara Soltour), CIF: A • 30.346.753, amb domicili en C / SANTA CATALINA, 3 - 4 A, 30004, Codi d'Identificació: C.I.MU.003.M-m.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar