Últimes Places!!! - Nadal amb el Pare Noel a Lapònia (Kuusamo)

  • Home
  • Viatge
  • Últimes Places!!! - Nadal amb el Pare Noel a Lapònia (Kuusamo)

**últimes places per aquest preciós viatge en família aquest Nadal

 

Dia 1, Espanya-Kuusamo

  • Sortida en vol amb destinació a Oulu o Kuusamo. Trobada amb la seva guia de viatge. La seva situació assegura un oasi de neu i activitats enmig de magnífics paisatges.

Dia 2, Kuusamo

  • Trasllat a les oficines de safaris per proveir-nos dels vestits tèrmics que podrem utilitzar fins a la finalització de la darrera excursió. Ens traslladem a un lloc sense nom, una cabana que intenta passar desapercebuda als humans i que serà sens dubte el gaudi dels més petits. Visitarem el Pare Noel mentre Mama Noel ens ensenya a fer galetes i els més petits es diverteixen a la neu i fent postals nadalenques que podran enviar als seus éssers estimats. Poden passar el temps que vulguin amb el Pare Noel i caldrà preparar la càmera per immortalitzar el moment en què cada un d'ells rebi un regal de la mà dels mateixos amfitrions. Tarda lliure, gaudeix de la zona de piscina decorat amb exuberants plantes i flors, com un oasi tropical enmig del món de les neus. A la nit podrem gaudir opcionalment d'una excursió a la recerca de l'aurora boreal amb autobús. Es serviran begudes calentes en un foc de campament.

Dia 3, Kuusamo

  • Trasllat amb autobús cap al llogaret "lisakki Village" per emprendre el nostre Safari amb moto de neu. Gaudirem de l'emocionant experiència de la conducció a través dels boscos i llacs gelats. A continuació, safari de pesca al gel. Sopar de nit de Nadal o Cap d'Any al restaurant Mango.

Dia 4, Kuusamo

  • Sortida en autocar cap a una granja de rens i gossos huskies. Pujarem a bord de trineus arrossegats per gossos huskies per recórrer el bosc durant 5 km. En acabar el passeig podrem conèixer als gossos i prendre'ns fotos amb ells. Durant el passeig en trineu de rens experimentarem aquesta original forma de viatjar a través dels boscos nevats durant un passeig de 500 mts. Tindrem temps d'alimentar als rens i de prendre'ns fotos. Tarda lliure.

Dia 5, Kuusamo

  • Passarem el dia gaudint amb els més petits. Els nens podran gestionar mini-motos de neu, trineus, futbol sota la neu i conducció de buggies per a adults. A la nit ens traslladarem en autocar cap al restaurant "Kontioluola" per gaudir d'un bufet amb productes locals, situat al mig del bosc i únicament obert per a ocasions especials fan d'això un lloc màgic.

Dia 6, Kuusamo-Espanya

  • Esmorzar a l'hotel. Sortida en vol de tornada a Espanya.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: 22 de desembre al 7 de gener

Preu: Des de Adults: 2.495€ - Nens: 1.845 €

Durada: 6 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de Adults: 2.495€ - Nens: 1.845 €