L'Havana

L'Havana

Viatge a la capital cubana per conéixer la seva història, cultura i els seus racons plens de vida.

L'Havana, capital de Cuba, és una ciutat plena de paradoxes i contradiccions, els principals atractius són la bellesa del seu casc històric, la seva excepcional arquitectura, la iconografia revolucionària i cubana (des del Malecón fins a la Plaça de la Revolució, passant per La Giraldilla) i la seva àmplia oferta cultural.

La història de l'Havana és realment fascinant, i en ella trobaràs interessants museus, impressionants projectes de restauració, i una magnífica cultura musical que va des de la música de carrer fins cabaret.

Un altre dels aspectes atractius de l'Havana és veure com discorre la vida quotidiana a la ciutat: nens jugant al beisbol al carrer, trobadors ambulants,etc.

l'Havana batega més que mai durant la nit amb  l'ambient nocturn i la seva cultura musical. La vida a l'Havana és un autèntic Cabaret, ja que tots els estils musicals estan representats a la ciutat.

 

S''inclou els vols, trasllats privats, 3 nits d'hotel, visita guiada de la ciutat i assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Cuba

Sortides: Sortides diàries fins 31 oct 2020

Preu: Des de 1.125€

Durada: 7 dies/5 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.125€