Legoland

Legoland

Descobreix el primer parc Legoland en Billund

És un de les destinacions estrella si viatgem a Dinamarca, sobretot si anem amb fills (i si no, també). El parc està ple de mega construccions fetes amb peces de Llec, més de 50 milions de peces!

Aquest viatge està dissenyat per a les famílies més llec-addictes que desitgin endinsar-se en un fabulós món del qual després els serà difícil sortir.Per què per a llec-addictes? Perquè estareu envoltats de peces de llec durant tot el viatge! Visitareu durant dos dies el parc de Legohouse, una casa molt especial, conformada enterament per 25 milions de peces de llec. I, com no, també visitareu el primer parc  Legoland,que es va obrir en el món, Legoland Billund.la aventura, no obstant això, no acaba amb aquestes activitats, ja que us allotjareu en el Resort, un lloc molt especial on podreu gaudir d'un parc aquàtic cobert, pista de bitlles, un mini golf i moltes coses més!

El nostre preu inclou:

- Bitllet línia regular, classe turista K amb la companyia Lufthansa sense equipatge facturat inclòs.

- 3 nits a l'hotel i tipus d'habitació sel·lecionat en règim d'allotjament i desdejuni

- Entrades al Parc Legoland per a 2 dies complets

- Assegurança d'Inclusió

- Taxes aèries i carburant

Dades bàsiques

Destí: Dinamarca,Legoland

Sortides: Sortides diàries entre l'1 de maig i el 31 d'octubre 2020

Preu: Des de 625€

Durada: 4 dies/ 3 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 625€