Lapònia (Pont de Desembre)

Lapònia (Pont de Desembre)

1 Barcelona / Kittilä - Levi (Mitja pensió)

Presentació a l´aeroport. Tràmits d'assistència als taulells de facturació i sortida en vol especial directe amb destinació a Kittilä. Menjar a bord amb begudes incloses. Arribada i trasllat amb autobús a Levi situat a 15 minuts de l'aeroport. Levi és la destinació perfecta per als viatgers actius. La muntanya situada a la ciutat té 531 metres i és l'estació d'esquí més gran de Lapònia amb 43 arracades. Ha estat votada com la millor estació d'esquí finlandesa de l'any en nombroses ocasions i seu de la primera cursa d'eslàlom de la Copa del Món d'esquí Alpí des del 2004. Els serveis que trobem a la ciutat, amb bars, restaurants, botigues, un spa i activitats per a nens, estan convenientment ubicats al centre, a poca distància de la majoria dels hotels. Recollida de l'equipació tèrmica que podrem fer servir durant la nostra estada a Levi. Allotjament.

2 Visita del poble dels elfs, trobada amb Santa Claus i passeig amb raquetes de neu (Mitja pensió)

Esmorzar. Al matí ens traslladarem amb autobús cap al poble dels Elfs. Situat a la vora del riu Ounasjoki, és un fascinant destí familiar basat en els mites i les històries dels elfs. A la nostra arribada serem rebuts per un elf que ens lliurarà un mapa secret de la zona i ens guiarà a través del bosc màgic. Seguirem a l'elf en direcció a l'interior de la casa de gingebre, on podrem enfornar delicioses galetes. A l'escola d'Elfos podrem aprendre algunes de les seves habilitats secretes. Igualment visitarem la “casa de l'elf savi”, on podrem trobar un ull de vidre al sostre. Heu sentit a parlar de la gran pedra màgica “Seita”? És el regne subterrani on els elfs, follets i altres persones del bosc viuen en pau i harmonia, respectant-se i ajudant-se els uns als altres. Durant tot el nostre camí, els elfs ens ajudaran a trobar aquests llocs màgics i ens contaran històries sobre la seva vida al llogaret. Finalment, arriba el moment culminant que tots estàvem esperant, que és conèixer el mateix Santa Claus! Cada família podrà reunir-se de forma privada amb ell a l'oficina d'elfs, lliurar la nostra carta i fer les nostres fotografies. Santa Claus lliurarà a cada menor de 10 anys un regal. Després d'un matí agitat i divertit, els elfs s'acomiadaran de nosaltres i tornarem amb autobús a Levi. Dinar. A la tarda ens dirigirem cap a l'oficina de safaris per proveir-nos de les raquetes de neu per fer l'activitat que agrada tant a adults com a petits. Acompanyats del nostre guia, ens dirigirem cap al bosc i caminarem per un fàcil corriol que ens portarà a un llac gelat. Es tracta d'una oportunitat perfecta per conèixer la natura lapona experimentant la diversió de caminar amb raquetes de neu d'una manera fàcil. Senti's lliure de realitzar el seu propi camí a través de la profunda neu! Realitzarem una parada per gaudir del foc mentre prenem una tassa de begudes calentes i galetes. Tornada a Levi. Allotjament.

3 Safari amb motoneu i pesca al gel (Mitja pensió)

Esmorzar de bufet. Ens traslladarem a l'oficina de safaris per recollir el casc i els guants necessaris per fer l'excursió de safari amb moto neu. Els nostres guies ens explicaran les instruccions dús i les normes de seguretat. Els adults compartiran motoneu, mentre que els més petits realitzaran l'activitat al trineu que condueix el guia. Descobrirem com n'és de divertit anar amb moto neu travessant els rius i boscos coberts de neu. Durant el camí, el nostre guia triarà un bon lloc per perforar un forat al gel i amb una mica de sort els peixos estaran esperant a ser capturats. A continuació, farem una pausa per dinar lleuger al costat del foc i prendrem begudes per mantenir-nos calents. Tornada amb moto neu a l'hotel. Resta de la tarda lliure per gaudir de les instal·lacions del nostre allotjament. Allotjament.

4 Safari amb trineu de gossos huskies i passeig amb trineu de rens (Mitja pensió)

Esmorzar de bufet. Al matí d'avui sortirem amb autobús cap a una granja de gossos huskies on els lladrucs dels entusiasmats gossos ens donaran la benvinguda. Abans de començar l'excursió rebrem instruccions sobre com controlar el trineu on viatjarem en parelles. Ens posarem en marxa endinsant-nos a la natura amb el nostre equip de huskies. Durant el recorregut de 5 km. gaudirem de la salvatge bellesa i podrem fer fotografies a la granja. Se serviran begudes calentes i galetes a la kota propera. Finalitzada l'excursió, tornada a l'hotel. A la tarda ens traslladarem a una granja de rens propera per fer un passeig amb trineu de rens a través d'un bosc cobert de neu. Sens dubte és una experiència inoblidable per a adults i menors. Després del passeig ens asseurem en un càlid “tipi” lapó per prendre cafè o te i escoltar històries sobre el pasturatge de rens. Tornada al nostre hotel amb autobús. Tornada a l'hotel i allotjament.

5 Levi - Kittilä / Barcelona (Mitja pensió)

Esmorzar de bufet. Temps lliure fins a l'hora de trasllat a l'aeroport de Kittilä. Dinar lliure. Sortida amb vol directe amb destinació a Barcelona. Sopar a bord amb begudes incloses. Arribada i fi del viatge.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: el 2 i el 6 de desembre

Preu: Desde 2.355 €

Durada: 5 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar