Lanzarote

Lanzarote

Viatge a Lanzarote amb vol, trasllats i 7 nits en hotel 3/4/5*.

Lanzarote, declarada Reserva de la Biosfera per la UNESCO, es actualment, referent mundial de l'arquitectura natural. Hi trobaràs diversos parcs naturals i Espais protegits, i tindràs l'oportunitat de recórrer interessants rutes, com la Ruta dels Volcans del Parc Nacional de Timanfaya, i descobrir cadascun dels racons d'aquesta espectacular illa volcànica, tant a peu o cavall com amb bicicleta, a través de bells senders.

Les platges de Lanzarote et captivaran per les seves aigües cristal·lines, especialment visibles a les platges de mar tranquil i relaxant; Mentre que si ets un amant dels esports aquàtics,  a l'illa trobaràs nombroses platges de grans onatges, que resulten ideals per a la pràctica d'activitats esportives com el surf o el surf de vela.

Els seus fons marins estan proveïts d'espectaculars formes volcàniques que donen una interessant i acolorida fauna marina, la qual és molt apreciada pels amants del busseig.

Viatja a Lanzarote i viu uns dies únics, amb nits magnífiques i molt animades.

 

 

 

 

Dades bàsiques

Destí: Canàries ,Lanzarote

Sortides: Sortides de l'1 de juliol al 24 d'octubre

Preu: Des de 512€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització i execució d'aquest viatge combinat és realitzada per Viatges Soltour S.A. (Des d'ara Soltour), CIF: A • 30.346.753, amb domicili en C / SANTA CATALINA, 3 - 4 A, 30004, Codi d'Identificació: C.I.MU.003.M-m.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar