L'Oest dels Estats Units

L'Oest dels Estats Units

Descobreix els monuments naturals dels EUA en un autèntic road trip per la costa oest: el Gran Canó, Monument Valley, Antelope Canyon, Death Valley o Yosemite.

 

Un recorregut amb cotxe pensat per als que vulgueu viatjar totalment al vostre aire amb cotxe de lloguer. Us proporcionem el recorregut organitzat amb trasllats, vehicles a tot risc, els allotjaments reservats. A més us proposem les activitats opcionals que podeu realitzar a la destinació, perquè porteu tot l'assessorament. És un recorregut adaptable al gust de cada viatger si voleu ampliar dies per fer algun trekking als parcs nacionals o afegir dies de visites a les ciutats o la zona de la costa. Podeu recórrer els millors parcs nacionals com Zion o Grand Canyon i gaudir també de ciutats emblemàtiques com Las Vegas o San Francisco. Durant tot el viatge podeu gaudir de la grandiositat dels grans parcs nacionals d´aquesta zona del país.

 

El viatge inclou Bitllet aeri classe turista, 13 nits als hotels previstos o similars, cotxe de lloguer amb Km il·limitat i assegurança, kit de viatge personalitzat .Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant

Dades bàsiques

Destí: Estats Units

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 1.795 €

Durada: 15 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.795 €