Kenya i platges de l'Índic

Kenya i platges de l'Índic

Viatge de 10 dies  a les enormes sabanes esquitxades d'animals salvatges. Muntanyes equatorials nevades. Pobles tradicionals que donen ànima i color a la terra. Això és Kenya.

"Jo tenia una granja a Àfrica ..." així comença la pel·lícula més famosa sobre aquest continent. Amb aquest viatge de 10 dies tindràs l'oportunitat de crear les teves pròpies Memòries d'Àfrica descobrint el parcs Nacionals més importants amb la seva fascinant biodiversitat, viure en primera persona l'experiència d'un safari i acabar fent una estada de platja a l'idílica Zanzíbar o a Maurici.

 

7% de descompte reservant amb 30 dies abans de la sortida.

 

El viatge inclou el vol, trasllat en vehicles 4X4, allotjament en lodge amb esmorzar inclòs, 3 dinars i 3 sopars, xofer/guia de parla castellana, entrades a tots els parcs indicats a l'itinerari, régim de tot inclòs a Zanzíbar/Maurici i assegurança de viatge.

 

 

 

 

Dades bàsiques

Destí: Àfrica,Kenya

Sortides: Sortides dilluns i dijous fins a desembre 2021

Preu: Des de 2.440€

Durada: 10 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.440€