Kenia i Tanzània

Kenia i Tanzània

Complet safari per Kenia i Tanzània en què descobrirem en profunditat Kenya i Tanzània, els seus diferents paisatges, tribus, cultures i fauna. El recorregut inclou tots els punts: Naironi, Samburu, Aberdare, Mont Kenia, Llac Nakuru, Masai Mara, Amboseli, Tarangire, Serengeti, Karatu, Ngorongoro i Kilimanjaro.

Viatge per Kenya i Tanzània, països que van ser, fa milers d'anys, el bressol de la humanitat, una oportunitat única per conèixer en el territori dels nostres ancestres. Des de les terres de Maasai Mara fins al Parc Nacional de Serengeti, el territori de pas de la gran migració de milers i milers d'animals.

Kenya pren el seu nom de la muntanya Kenya, el cim més alt de país, el nom significa "muntanya lluminosa" en una de les llengües locals. D'altra banda, Tanzània és el país més extens d'Àfrica oriental i en el territori es troba el sostre d'Àfrica, el Kilimanjaro, un volcà cobert de neu tot i trobar-se molt a prop de l'Equador.

Us proposem un safari de quinze dies per aquests dos increïbles territoris al costat dels parcs nacionals més importants de cada país. Podrem anar a la recerca del lleopard entre els ramats de búfals del Serengeti o els lleons, elefants i girafes la Sabana de Maasai Mara. Tot això barrejat amb el somriure de la seva gent, les seves tradicions i el colorit dels seus teixits. Un viatge màgic per als nostres records.

El viatge inclou vols transcontinentals, 12 nits als hotels previstos o similars de l'itinerari, en règim d'allotjament i esmorzar a Nairobi i pensió completa durant el safari, Xofer / guia de parla hispana durant el safari, Transport en 4x4 amb finestra garantida i sostre abatible, Entrades als parcs, Aigua mineral en el vehicle durant el safari, dinar en restaurant Carnivore, barret de safari, saquet de cafè kenyà i Assegurançade viatge i Taxes aèries.

Dades bàsiques

Destí: Àfrica,Kenya,Tanzània

Sortides: Sortides de gener a desembre 2020

Preu: Des de 4.899€

Durada: 15 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 4.899€

Grans viatges,

Kenia i Tanzània

Veure oferta