Jerusalem i Petra

Jerusalem i Petra

Aquest viatge a Israel i Jordània està creat per a aquelles persones que en pocs dies vulguin visitar dues autèntiques meravelles d'Orient, veritables tresors de la Història de la Humanitat: Jerusalem i Petra.

Jerusalem, ciutat santa on n'hi hagi. Objecte de culte per a les tres grans religions monoteistes del món. La vella Jerusalem emmurallada atresora contrastats barris: cristià, musulmà, jueu i armeni; el Mur de les Lamentacions, la Muntanya del Temple, el Sant Sepulcre...

Petra, la ciutat rosa de desert, fundada pels nabateos al segle IV a. C a la vora del Wadi Araba, a les parets rocoses del qual van excavar impressionants tombes i temples.

El desplaçament entre tots dos llocs ens permetrà apropar-nos a Betlem, creuar el riu Jordà, visitant Betània (el lloc del Baptisme de Crist) i arribar fins a Màdaba, la ciutat dels mosaics, a Jordània.

 

El viatge inclou Bitllet línia regular, 7 nits als hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar a Israel, i en règim de mitja pensió a Jordània, a cat.Primera, en hab. doble. Transport en vehicles amb aire condicionat.Guia acompanyant de parla hispana durant el circuit. Assegurança d'Inclusió Taxes aèries i carburant:

Dades bàsiques

Destí:

Sortides: Tots els dimecres

Preu: Des de 2.075€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar