Istanbul

Istanbul

Escapada de 3 nits a Istambul. Deixa't seduir per la història de l'antiga Constantinoble i pels seus paisatges naturals: la Banya d'Or i el Bòsfor.

Istanbul és una de les ciutats més visitades del món i és que, haver estat capital de tres imperis: Romà, Bizantí i Otomà; és un fet que cap viatger pot deixar passar per alt.

Caòtica i serena, amb més de 15 milions d'habitants Istanbul és la ciutat més gran de Turquia. Cap visitant quedarà indiferent amb els contrastos d'una ciutat massa oriental per ser europea i excessivament occidental per ser asiàtica.Com si d'un viatge al passat es tractés, fent turisme a Istanbul us trobareu davant aquesta històrica i animada ciutat situada entre dos mars, el Mar de Màrmara i el Mar Negre; entre dos continents, Europa i Àsia; i entre dos mons, el tradicional i el modern.

Visitar Santa Sofia i la Mesquita Blava, recórrer el Bòsfor en vaixell, regatejar al Gran Basar i veure el reflex de la màxima esplendor de l'Imperi Otomà al Palau Topkapi és una cosa que tot viatger ha desitjat alguna vegada a la vida.

El viatge inclou el vol Barcelona-Istambul-Barcelona, els trasllats, estada de 3 nits en hotel 4*, visita guiada de la ciutat i assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Istanbul,Turquia

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 495€

Durada: 4 dies/3 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 495€