Islàndia al teu aire

Islàndia al teu aire

Un viatge d'aventura a Islàndia envoltant tota l'illa a l teu aire. Viatjareu en un vehicle propi coneixent els paisatges més sorprenents de la natura islandesa i llocs recòndits d'especial interès, podreu banyar-nos en anomenat Blue Lagoon del nord i viure inoblidables experiències com caminar sobre una glacera amb grampons, descobrir guèisers i cascades, o visitar encantadores poblacions rurals i ciutats com Akureyri o Reykjavik, la capital d'Islàndia.

El viatge inclou Bitllet aeri classe turista, 10 nits als hotels previstos o similars en règim d'allotjament i esmorzar, cotxe de lloguer amb quilometratge il·limitat, assegurança col·lisió i robatori, Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant.

Dades bàsiques

Destí: Islàndia

Sortides: Sortides diàries fins el 30 de setembre

Preu: Des de 1.655€

Durada: 11 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.655€