Fiords romàntics

Fiords romàntics

Si no us agraden els viatges llargs, descobrir els fiords noruecs no us decebrà. És una destinació plena de màgia i romanticisme.

Els fiords noruecs són coneguts per la seva naturalesa verge, les seves glaceres, els seus boscos màgics o les seves escarpades muntanyes. Tot i que pot semblar una naturalesa poc accessible també podreu gaudir-la amb activitats, com el senderisme, passejades per glaceres, contemplant el sol de mitjanit o les aurores boreals. Pren nota d'algunes de les meravelles que podreu descobrir al regne dels víkings.

El viatge inclou Bitllet línia regular, 7 nits als hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar, en hab. doble. 2 dinars i 2 sopars sense begudes. Trasllats regulars d´entrada i sortida.Guia acompanyant de parla hispana des del dia 2 al dia 7. Visita panoràmica d'Oslo i Bergen. Creuer pel Sognefjord i Fiord de Geiranger. Pujada al funicular de la muntanya Fløyen.Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant

Dades bàsiques

Destí: Noruega

Sortides: Del 19 juny al 15 de setembre 2022

Preu: Des de 1.519€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.519€