Egipte

Egipte

Viatge de 8 dies per Egipte, 4 nits de Creuer pel Nil i 3 nits alCaire, visitant Luxor, la Vall dels Reis, Medinet Habu, Colossos de Memon, karnak, Esna, Edfú, Kom Ombo, Aswan, Abu Simbel i el Caire.

Considerat el bressol de les civilitzacions, Egipte és un país únic, un destí sorprenent i carregat de màgia i història que convida als seus visitants a gaudir d'una experiència inoblidable.

Egipte ofereix una apassionant barreja entre aventura, cultura i misteri que convida a tot aquell que el visita a perdre en els seus colossals temples i passejar entre el bullici del Caire.

Entre els innombrables atractius de país, Egipte ofereix la possibilitat de gaudir de la tranquil·litat d'un creuer pel Nil i contemplar les majestuoses piràmides abans de degustar les excel·lents especialitats culinàries egípcies, o bé submergir-se en les profunditats per bussejar gaudint de la immensitat de la Mar Roig.

Com fa més de dos mil anys va dir l'historiador grec Heròdot "qui no ha vist Egipte no ha vist el món".

 

El preu del viatge inclou el vol amb la companyia aèria Egyptair, trasllats, 4 nits de creuer pel Nil en pensió completa, 3 nits al Caire amb esmorzar inclòs, visites indicades a l'itinerari, guia de parla hispana, visat d'entrada i assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Egipte

Sortides: Sortida dia 10 d'abril 2022

Preu: Des de 1.713 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar