Creuer per Àsia amb Princess Cruises

Creuer per Àsia amb Princess Cruises

  • Home
  • Viatge
  • Creuer per Àsia amb Princess Cruises

Creuer de 22 dies per Extrem Orient a bord del Sapphire Princess.

Un creuer per Àsia ens acosta al continent més gran del planeta, per això no hem de sorprendre'ns si trobem una varietat sense comparacions de pobles, cultures, paisatges, sons i sabors exòtics.

Un viatge al descobriment de les tradicions mil·lenàries de la Xina i el Japó, la famosa hospitalitat de Filipines, Tailàndia, Vietnam i Cambodja, passant a través de la modernitat de Singapur, Hong Kong o Corea, només per citar alguns exemples.

Podran admirar antics temples a pocs passos de grans gratacels, caminar a través de paisatges de gran bellesa, comprar en un miler de llocs en els mercats, assaborir la rica gastronomia o admirar els famosos temples.

Deixi que Sapphire Princess es lliuri a tots els seus capricis a mesura que fixa la seva mirada en les meravelles del Món. Més de 700 balcons, restaurants gurmet de classe mundial i opcions d'entreteniment enlluernadors, són només el començament de la seva aventura marítima. Balli tota la nit i gaudeixi dels jocs de casino, o relaxi's i rejoveneixi en el Lotus Spa®.

S'inclou els vols, trasllats, creuer a bord del Sapphire Princess i visites.

 

 

 

 

Dades bàsiques

Destí: Àsia

Sortides: Sortida 14 d'abril del 2020

Preu: Des de 3.633€

Durada: 22 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.633€

Creuers, Grans viatges, Hivern,

Creuer per Àsia amb Princess Cruises

Veure oferta