Costa Rica

Costa Rica

Viatge de 9 dies a Costa Rica visitant els punts més emblemàtics del país; P.N. Tortuguero, Volcà Arenal i acabant fent una estada a la platja de Guanacaste o Manuel Antonio.

Costa Rica és desbordant naturalesa plena de pura vida a Tortuguero, amb l'espectacle natural de la fresa de tortugues, el Volcà Arenal i les seves aigües termals, els ponts penjants de Monteverde i el bosc tropical amb platges de sorra blanca de Manuel Antonio al Pacífic. . Excursions per la selva, escarpats senders per muntanyes, rius d'aigües braves i bones onades: Costa Rica ofereix una increïble varietat d'activitats, des de tirolines entre les copes dels arbres fins fabuloses platges per bronzejar-se. Els parcs nacionals custodien zones tropicals, fumejants volcans i boscos nuvolosos. A més, la reduïda grandària de país permet passar d'un paisatge a un altre amb relativa facilitat.

El viatge inclou el vol, trasllat en minibús (opció de fer la ruta en cotxe de lloguer), allotjament en lodge amb esmorzar inclòs, 3 dinars i 2 sopars, régim de tot inclòs a Guanacaste, visites i excursions indicades en l'itinerari i assegurança de viatge.

 

 

 

Dades bàsiques

Destí: Costa Rica

Sortides: Sortida dia 9 d'abril 2022

Preu: Des de 1.865€

Durada: 9 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar