Costa Rica

Costa Rica

Viatge de 9 dies a Costa Rica visitant els punts més emblemàtics del país; P.N. Tortuguero, Volcà Arenal i acabant fent una estada a la platja de Guanacaste o Manuel Antonio.

Costa Rica és desbordant naturalesa plena de pura vida a Tortuguero, amb l'espectacle natural de la fresa de tortugues, el Volcà Arenal i les seves aigües termals, els ponts penjants de Monteverde i el bosc tropical amb platges de sorra blanca de Manuel Antonio al Pacífic. . Excursions per la selva, escarpats senders per muntanyes, rius d'aigües braves i bones onades: Costa Rica ofereix una increïble varietat d'activitats, des de tirolines entre les copes dels arbres fins fabuloses platges per bronzejar-se. Els parcs nacionals custodien zones tropicals, fumejants volcans i boscos nuvolosos. A més, la reduïda grandària de país permet passar d'un paisatge a un altre amb relativa facilitat.

El viatge inclou el vol, trasllat en minibús (opció de fer la ruta en cotxe de lloguer), allotjament en lodge amb esmorzar inclòs, régim de tot inclòs a Guanacaste, visites i excursions indicades en l'itinerari i assegurança de viatge.

 

 

 

Dades bàsiques

Destí: Costa Rica

Sortides: Del 1 d'abril al 20 de novembre

Preu: 1.685€

Durada: 9 dies / 8 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

1.685€