Costa Oest d'Estats Units

Costa Oest d'Estats Units

Complet viatge per la Costa Oest visitant les 3 capitals per excel·lència com Los Angeles, las Vegas i San Francisco i paissatges tant espectaculars com Grand canyon, Bryce canyon, Antelope Canyon, Yosemite i Monterey.

 

Benvinguts a la costa oest d'EUA! Paisatges i llegendes atrauen els aventurers a l'Oest, on un bon àpat, uns vins entre vinyes, la història dels nadius americans i una aventura a l'aire lliure regalen un dia rodó.

Un viatge a la Costa Oest dels Estats Units i els seus parcs nacionals ofereix una combinació turística i cultural molt difícil de rebutjar.  Paratges naturals que deixaran imatges inesborrables en la teva retina, llocs històrics, deserts, pobles fantasma, platges quilomètriques, gratacels, espectacles artístics de fama mundial, decorats de pel·lícula ...Un viatge ideal per als amants de la natura ja que podran conèixer impressionants parcs i paratges naturals.  Un viatge ideal per als que els agrada el turisme urbà i cultural perquè podran veure tot el progrés, modernitat i essència de el somni americà en ciutats com San Francisco, Las Vegas o Los Angeles.  Un viatge ideal per als que els agrada el turisme de platja i les activitats aquàtiques que gaudiran les platges californianes, famoses a tot el món.I el millor viatge possible per als que busquen tot l'anterior!

El viatge inclou vols transcontinentals,·11 nits als hotels previstos o similars de l'itinerari, en règim d'allotjament i esmorzar.· Trasllat a l'aeroport - hotel - aeroport, Guia acompanyant hispana / italiana durant el circuit, Assegurança d'assistència·i Taxes aèries.

Dades bàsiques

Destí: Estats Units,Las Vegas,Los Angeles,San Francisco

Sortides: Sortides de juny a octubre 2021

Preu: Des de 2.420€

Durada: 13 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.420€

Estiu, Grans viatges,

Costa Oest d'Estats Units

Veure oferta