Catarates i Parcs de Botswana

Catarates i Parcs de Botswana

Viatge a Botswana on gaudirem de l'essència del continent africà sobrevolant les llegendàries Cataractes Victòria, recorrent la riba del prodigiós riu Chobe, amb els ramats d'elefants, i navegant pel mític Delta de l'Okavango, que ofega les seves aigües en el despietat desert de Kalahari.

 

Encara que menys conegut i difós que altres destinacions de l'Àfrica, Botswana té poc o res a envejar en termes de naturalesa salvatge i riquesa faunística a països més publicitats, com Kenya o Tanzània. De fet, hi ha qui el considera el país de l'Àfrica ideal per observar animals salvatges en llibertat, ja que gairebé el 40% de la seva geografia és zona natural protegida que acull un enorme nombre d'espècies d'aus i mamífers, molts en perill d' extinció en altres llocs de el continent. I cal tenir en compte que Botswana, de superfície similar a la de França, només és habitat per dos milions de persones. Per tant la fauna salvatge, beneficiada per una escassa presència humana i un desenvolupament turístic sostenible, campa al seu aire pels seus deserts, aiguamolls, sabanes i salines. Una feliç raresa que el viatger sagaç amant de la natura en estat pur i els grans espais en llibertat no hauria de deixar escapar.

Viatge a Catarates Victòria i Botswana visitant el Parc Nacionala de Chobe i el delta de l'Okavango. S'inclou Vols transcontinentals i Vols interns, 6 nits als hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar a Cascades Victòria i pensió completa a Chobe i Okavango amb selecció de begudes incloses, Trasllat aeroport - hotel - aeroport en regular en anglès, Creuer al capvespre pel riu Zambeze en regular en anglès, Visita de les Cascades en castellà, Activitats i safaris amb experts rangers de parla anglesa dels allotjaments en vehicles 4x4, vaixell omokoro a Botswana, Taxes de conservació i entrades als parcs, assegurança de viatge i taxes aèries.

Dades bàsiques

Destí: Àfrica

Sortides: Sortides diàries fins el 30 nov 2021

Preu: Des de 3.455€

Durada: 9 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.455€

Grans viatges,

Catarates i Parcs de Botswana

Veure oferta