Austràlia

Austràlia

L'illa més gran d'Oceania és una destinació d'obligada visita per a tot viatger. Un recorregut de 17 dies detenint-nos en la seva ciutat més popular, Sidney, és una bona manera d'endinsar-nos en aquest increïble país. El viatge inclou un acostament a la cultura aborigen a Ayers Rock i als bells escenaris de Darwin i Kangaroo Island. I, finalment, un final de pel·lícula: una mirada a la major barrera de corall del planeta.

Austràlia és un dels viatges més mítics i somiats per qualsevol viatger. L'últim continent descobert del món és un planeta a part, on tot sembla haver evolucionat d'una manera diferent. Des de la natura amb paisatges brutals, fins als seus pobladors alguns únics com els cangurs, coales o walaroos, sense oblidar els estranys aborígens amb la seva apassionant història.

Explorant les seves platges, penya-segats, parcs naturals, deserts, barreres de corall, illes paradisíaques, etc ... us sentireu com nens en un immens parc d'atraccions. El millor de tot, a més, és que entre atracció i atracció, podreu descansar en encantadores ciutats com Sidney o Melbourne, autèntiques capitals occidentals col·locades en un paisatge de somni. I si a sobre ho celebreu cada nit amb una "Iced-beer" o amb un bon vi australià en un dels seus molts restaurants, no podeu demanar més!

Viatge de 17 dies que inclou les visites a Sidney, Adelaida, Kangaroo Island, Alice springs, Ayers Rocks, Cairns, Kakadu, Darwin, El Questro. S'inclou els vols,Allotjament, 1 esmorzar,3 dinars i 2 dinars pícnic a Kakadu (begudes no incloses).Trasllats privats excepte al Questro que seran regulars, xofer / guia en anglès, cotxe delloguer tipus Tot terreny, assegurança xde viatge i taxes aèries.

Dades bàsiques

Destí: Austràlia

Sortides: Sortides diàries fins l'1 d'octubre 2021

Preu: Des de 4.690€

Durada: 17 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 4.690€