Xipre al seu aire

Xipre, l'illa d'Afrodita, on convergeixen diverses civilitzacions que han deixat la seva empremta. Ruïnes gregues, viles romanes, esglésies bizantines, castells croats al costat de pobles amb encant i innombrables platges banyades pel mar Mediterrani.

Descobreix el següent itinerari per a Xipre:

  • Dia 1, Espanya-Larnaca

Arribada amb destinació a Larnaca, recollida del cotxe de lloguer, la resta del dia per gaudir de l'illa.

  • Dia 2, Larnaca

Ha estat des de l'antiguitat un encreuament entre occident i orient on coexisteixen civilitzacions i religions, tal com revelen les belles mesquites, esglésies anglicanes, catòliques romanes, ortodoxes i apostòliques d'Armènia que la ciutat brinda. A 5km de la ciutat es troba el Llac Salat, que segons explica la llegenda va convertir en llac a l'home que es va negar a donar-li un raïm de raïms.

  • Dia 3, Troodos-Monestir Kykko-Larnaca

Sortida cap a Peristerona on veurà l'església de Sant Bernabé i Sant Hilarión. del segle X, exemple de l'arquitectura bizantina d'aquest període. Visiteu Kalopanayiotis amb el monestir de Sant Joan de Lampadistis amb els seus colorits frescos, el monestir de Kykko, sense cap dubte el més cèlebre de tota l'illa, enfilat a 1400 m d'alçada. Retorn a Làrnaca.

  • Dia 4, Pafos-Larnaca Esmorzar.

Sortida cap a Pafos, ciutat que reuneix la màgia de la mitologia, amb la història i la sal del mar. En el tram del litoral de Xipre entre Pafos i Limassol es troba la Roca d'Afrodita. Continueu fins Kato-Paphos, parc arqueològic Patrimoni Mundial des de 1980. Destaquen cinc viles romanes, el odèon, l'àgora, el asklipeion, les tombes dels Reis excavades a la roca i les ruïnes de la ciutat amb els seus rics mosaics. Retorn a Làrnaca.

  • Dia 5, Limassol-Curium-Omodos-Larnaca

Sortida cap a Limassol per visitar el castell medieval, que va substituir a l'antic castell bizantí. Continueu fins Curium al jaciment de l'esplendorosa ciutat grega del s. II a.C per veure les seves ruïnes. El punt turístic més espectacular de Kourion és la seva impressionant teatre Greco Romà. Camí Omodos, preciós poble incrustat a la muntanya, envoltat de vinyes. Visiten l'Església i monestir de la Santa Creu situat al mig de la vila.

  • Dia 6, Famagusta-Kyrena-Larnaca

Visiteu la ciutat de Famagusta, per on van passar totes les civilitzacions que han solcat la Mediterrània. Ha sobreviscut tot el traçat de la ciutat, les termes, els banys, un aqüeducte, el amfi teatre i la necròpolis. Continuï el recorregut cap a la part nord de l'illa, Kyrenia, visitant les ruïnes de l'Abadia de Bellapais, que s'alça sobre un penya-segat.

  • Dia 7, Bicosia-Larnaca Esmorzar.

Única capital del món que es troba dividida per una frontera que originàriament va ser un mur construït pels venecians en l'època medieval. El mateix separa la part nord, ocupada pels Turcs i la República de Xipre, al sud de l'illa. Den un passeig pel carrer Ledras, el que suposarà experimentar les dues Chipres actuals, la turca i la grega.

  • Dia 8, Espanya

Retorn a Espanya.

 

Dades bàsiques

Destí: Larnaca

Sortides: del 1 març al 31 d'octubre

Preu: Des de 725€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 725€

Platges,

Xipre al seu aire

Veure oferta