Vietnam Romàntic i platges

Vietnam Romàntic i platges

Recorreu el millor d'aquest interessant país. Gaudeixi a bord del vaixell d'Indoxina Sails a la badia de Halong Bay, un dels racons més bells de Vietnam i declarada Patrimoni de la Humanitat per la Unesco.

En el vostre viatge de nuvis recorrereu a foc lent el més important del Vietnam (nord, centre i sud del país)

NORD DE VIETNAM

Hanoi: La gran capital amb una forta connotació francesa, aportant un toc romàntic colonial a la vostra lluna de mel recorrent els seus racons els dos sols acompanyats per un guia vietnamita de parla hispana.

Badia de Halong: Si hi ha una visita obligada al Vietnam sens dubte és la Badia de Halong, situada al golf de Tonquin a 170 quilòmetres a l'est de Hanoi sobre una superfície d'aigua de 1.500 quilòmetres on destaca la presència d'illes i elements Kàrstics de tots tipus i mides sobre les aigües.

Segons explica la llegenda quan lluitaven contra invasors xinesos provinents del mar l'emperador de Jade comandant uns dracs que esculpien joies de Jade a la Badia, les joies les van convertir a les illes per tal de protegir la seva arribada a la terra.

Passareu inoblidables hores a bord d'un dels millors joncs (vaixells) de Halong.

 

CENTRE DE VIETNAM

Hue: Possiblement sigui el punt cultural més fort del viatge, a més de conèixer les tombes imperials de dinasties ancestrals, la ciutat Prohibida (rèplica de la Pequín durant l'ocupació xinesa) També recorrem amb barca el riu Perfum coneixent de primera mà enclavaments de batalles de l'última guerra del Vietnam davant dels Estats Units.

Hoian: En un viatge al Vietnam mai no pot faltar un parell de nits en aquest encantador poble amb l'essència intacta de temps anteriors. Hoian va ser un dels ports més importants de la zona arribant a envair-ho xinesos i japonesos per la seva important geo localització portuària, durant un temps van viure en perfecta harmonia i van viure a banda i banda del riu separats pel cèlebre pont japonès (Patrimoni de la Humanitat per UNESCO)

També destaquem les seves botigues i restaurants, aquí trobareu els millors sastres del país on podreu encarregar vestits i fins i tot sabates a mesura que tindran llestos en menys de 24 hores.

SUD DE VIETNAM

Ho Chi Minh: Una jornada serà suficient per conèixer els encants de la “capital” econòmica del país, no poden falta conèixer la mini catedral de Notre Dam, els famosos túnels de Cu Chi al nord de l'urbs, el museu de la guerra i algun dels seus mercats, recomanem Dan Shin on trobarem tota mena de robes i complements autèntics de la guerra.

Delta del Mekong: Un altre dels TOP del vostre viatge de nuvis, sent l'imperatiu el factor humà, farem una visita als mercats flotants de Phong Dien o Cai Rang, sent aquest darrer el més autèntic on acudeixen els locals a les seves barques a mercadejar els seus productes.

 

Acabareu el viatge a les idíl·liques platges vietnamites

Dades bàsiques

Destí: Vietnam

Sortides: Tots el dimarts fins a Octubre del 2022

Preu: Des de 2.281€

Durada: 15 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.281€

Escapades romàntiques,

Vietnam Romàntic i platges

Veure oferta