Viena a l'estiu

Viena és la capital d'Àustria, alhora que un dels seus nou estats federats. Està situada a l'est de l'estat, prop de la frontera amb Eslovàquia, als marges del riu Danubi.

Viena, una ciutat on el seu casc històric fou declarat Patrimoni de la Humanitat per la Unesco, és una ciutat antiga, però a la vegada és nova. Viena es caracteritza pels seus edificis barrocs del Pracht passant pels dissenys "daurats" de l'Art Nouveau fins a l'arquitectura actual.

Viena és capital mundial de la música, ciutat on van viure els més compositors famosos i on podrem descobrir a Strauss o Mozart.

 

Descobreix l'itinerari de Viena que t'oferim des de Mediviatges:

  • Dia 1, Viena

    Arribada i trasllat a l'hotel.
  • Dia 2, Viena

Visita panoràmica en tour de parla hispana de mig dia a la capital d'Àustria, amb entrada al Palau de Schönbrunn, que va ser residència d'estiu de la família imperial de Viena.

  • Dia 3, Viena

Dia lliure a aquesta històrica ciutat. A les 20:15 entrada al recinte del Kursalon, de l'Stadpark, per gaudir d'un concert de música de Strauss i Mozart.

  • Dia 4, Viena

Trasllat a l'aeroport.

Dades bàsiques

Destí: Viena

Sortides: del 1 de juliol al 31 d'agost (diaries)

Preu: Des de 650€

Durada: 4 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Transrutas, amb domicili a Barcelona, carrer Casp 116, 3r (C.P.: 08013) C.I.F.: A08-452500. Títol GC2M

Informa't ara gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 650€