Tresors de Sicília -5% de descompte

 • Home
 • Viatge
 • Tresors de Sicília -5% de descompte
 • Dia 1, Espanya-Palerm

Sortida amb destinació Palerm i trasllat a l'hotel.

 • Dia 2, Monreale-Palerm

Sortida cap a Monreal i visita de la catedral i el seu claustre. Es tornarà a la ciutat de Palerm per visitar els seus principals monuments, com la Capella Palatina i la Catedral de Palerm. Tarda lliure o possibilitat de participar en una excursió.

 • Dia 3, Segesta-Trapani-Agrigento

Sortida cap a Segesta per visitar el Temple Dòric, caracteritzat pel meravellós paisatge natursal que l'envolta. Visitarem la zona de producció de la sal marina envoltats pels Molins que permeten l'elaboració de la famosa sal Trapani. Camí a Selinunte, on ens dirigirem a una casa rural, reconeguda per la seva producció d'oli d'oliva, podrem degustar l'oli d'elaboració pròpia. Sortida a Agrigento, "La Ciutat més bella dels moratles", on es poden admirar deu temples dòrics que s'erigeixen a la vall.

 • Dia 4, Agrigent-Piazza Armerina-Catània

Sortida cap a Piazza Armerina per visitar la Vila Romana del Casale, al cor de Sicília, on es poden apreciar els famosos mosaics que representen els costums d'aquell temps. Continuació cap a Catània, on farem una parada a un bar del nucli antic per degustar el dolç típic de la regió.

 • Dia 5, Etna-Taormina-Catània

Sortida cap a Etna, volcà més alt i encara actiu d'Europa. Durant els segles, el volcà ha creat un lloc on la natura, cultura i història s'han unit per donar lloc a un paratge únic al món. Ens dirigirem a una casa rural a Etna on, podrem degustar el vi de l'Etna, de producció pròpia.

 • Dia 6, Siracusa-Noto-Catània

Sortida cap a Siracusa, ciutat més gran de l'antiguitat i ofereix restes del seu gloriós passat, Temple de Minerva, transformat a la Catedral Cristiana, la Fontana di Arethusa, Temple di Apollo, Teatre Greco i Amfiteatre Romà. Camí a Noto, per visitar la capital del barroc sicilià, per veure la catedral totalment renovada.

 • Dia 7, Messina-Cefalù-Palerm

Sortida cap a Messina per realitzar una visita panoràmica de la ciutat, seguirem cap a Cefalú, poble a prop del mar que presenta al visitant una meravellosa mostra artística de llums i colors. No oblidis visitar la "Cattedraale Normanna" i el "Lavatoio Medievale".

 • Dia 8, Espanya

En funció del vol de tornada, temps per realitzar visites o compres d'última hora, tornada a Espanya.

 

Si reserves amb més de 30 dies d'antelació podràs gaudir d'un 5% de descompte, consulta les condicions a Mediviatges.

Dades bàsiques

Destí: Catània,Sicília

Sortides: Dilluns 1 d'abril al 28 d'octubre

Preu: Des de 1.060€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.060€

Venta anticipada,

Tresors de Sicília -5% de descompte

Veure oferta