Shambala: Nord d'Índia i Nepal

Dia 1 Espanya / Delhi

Sortida en vol amb destinació Delhi, per la ruta escollida. Nit a bord.

 

Dia 2 Delhi

Arribada i allotjament. Pensió completa. Visita de Jamma Masjid, la mesquita més gran de l'Índia, en ple cor del vell Delhi. Més tard ens acostem al Raj Ghat, lloc on va ser incinerat Gandhi, per continuar amb una panoràmica dels edificis governamentals al llarg del Raj Path, una gran avinguda vorejada de parcs, i la imponent Porta de l'Índia. Dinar en un restaurant local. Per completar el nostre recorregut vam visitar el Temple Birla i el Temple Sikh que ens sorprendrà per la profunda religiositat dels feligresos. També visitarem l'impressionant Minaret Qtub Minar de 72 m d'alçada. Sopar a l'hotel.

 

Dia 3 Delhi / Samode / Jaipur

Pensió completa. Sortida per carretera a Samode, petit poble que compta amb un meravellós palau, convertit en hotel d'exquisit luxe oriental. Dinar al Palau i continuació cap a Jaipur, la "Ciutat Rosa" on es troba l'emblemàtica façana del Palau dels Vents. Acabarem el dia assistint a la cerimònia Aarti al temple Birla. Sopar a l'hotel.

 

Dia 4 Jaipur / Amber / Gaitor / Jaipur

Pensió completa. Visitarem Amber, que des de la carretera ens brinda una imatge espectacular. Vam pujar fins al seu palau fortificat. De tornada a Jaipur ens aproparem al Palau del Maharajà i als seus museus. Dinar en un restaurant. També ens sorprendran els colossals instruments de l'Observatori de Jai Singh. Visita dels cenotafis de Gaitor, monuments memorials dels Maharajas. Sopar a l'hotel.

 

Dia 5 Jaipur / Fatehpur Sikri / Agra

Pensió completa. Sortida al matí cap a Fatehpur Sikri, capital imperial paralitzada en el temps. Va ser l'última ciutat construïda per Akbar i abandonada aparentment per falta d'aigua. Dinar en ruta a Bharatpur. Continuem cap a Agra. Sopar a l'hotel.

 

Dia 6 Agra

Pensió completa. D'hora al matí ens acostem al Fort Vermell i els seus palaus de marbre blanc, que s'aixequen majestuosament a la vora del plàcid riu Yamuna, així com el Taj Mahal que, amb una perfecció arquitectònica insuperable, captiva als que el contemplen. Visita al Ashram de la Mare Teresa. Dinar i sopar a l'hotel.

 

Dia 7 Agra / Orcha

Pensió completa. Sortida amb tren Shatabdi Express a Jhansi i continuació per carretera a Orcha, antiga capital d'un estat principesc que compta amb bells palaus i temples construïts per les seves governadors Bundela entre els segles XVI al XVIII. Dinar en un restaurant i visita del Palau del Raj Mahal i el Temple de Lakshminarayan, els interiors estan decorats amb pintures molt ben conservades. Sopar a l'hotel.

 

Dia 8 Orcha / Khajuraho

Pensió completa. Sortida per carretera a Khajuraho, on es troben els temples més exquisits de l'Índia, construïts entre els segles X i XI pels reis Chandela. Caracteritzats per les seves baix relleus i les seves escultures eròtiques, sorprenen tant per les seves construccions com pel lloc on estan enclavats. Dinar a l'hotel. A la nit recomanem assistir opcionalment a la cerimònia anomenada Puja. Sopar a l'hotel.

 

Dia 9 Khajuraho / Benarés

Mitja pensió. Al matí visitarem alguns dels 22 temples o nagaras que encara queden. Encara presenten motius molt diversos, les figures més conegudes són les anomenades "mithuna", que s'alcen sobre elevades plataformes. A continuació sortida en vol a Benarés, la ciutat de les "mil escalinates" i la més sagrada de l'Índia. Cap al tard assistirem a la cerimònia Aarti, on arribarem en un rickshaw local. Sopar a l'hotel.

 

Dia 10 Benarés / Katmandú

Mitja pensió. A l'alba farem un recorregut amb barca pel Ganges, on contemplarem als fidels al llarg dels ghats, purificant i realitzant les seves ofrenes. A continuació farem un passeig pel laberint de carrerons de la ciutat. Esmorzar. Sortida en vol a Katmandú. Sopar bufet a l'hotel.

 

Dia 11 Katmandú / Swayambunath / Patán / Katmandú

Esmorzar. Visita de Katmandú, autèntic museu a l'aire lliure, amb pagodes i temples distribuïts al voltant de la plaça Durbar. Ens aproparem al Palau de la Kumari, la deessa vivent, que amb sort veurem a la finestra. Més tard visitarem l'Estupa budista de Swayambunath. Continuació a Patan, ciutat de temples i artesans, on visitarem el conjunt palatí.

 

Dia 12 Katmandú Esmorzar.

Dia lliure.

 

Dia 13 Katmandú / Espanya

Esmorzar. Matí lliure. A la tarda sortida en vol de tornada a Espanya. Nit a bord.

 

Dia 14 Espanya

Arribada

Dades bàsiques

Destí: Nepal

Sortides: Dates fins el 31 de març de 2020

Preu: Des de 2.550 €

Durada: 14 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.550 €

Grans viatges, Hivern, Nadal, Tardor,

Shambala: Nord d'Índia i Nepal

Veure oferta