Seychelles

Seychelles

Platges de talc banyades per aigües de color topazi, exuberants turons i la vida a un ritme sensacionalment tranquil; el somni del paradís tropical es fa realitat.

La naturalesa ha estat molt generosa amb aquestes 115 illes disseminades per l'oceà Índic. És innegable que les platges són la principal atracció: exquisides franges de sorra nacarada, banyades per aigües de color topazi, vorejades per exuberants turons i grans penyes. El submarinisme és l'activitat més popular a les Seychelles, que compten amb esculls sans, una orografia abrupta, plataformes poc profundes, suggerents demandes, impressionants afloraments granítics i esplèndids jardins de corall que ofereixen als bussejadors possibilitats molt variades.

Convé portar carregades les bateries de la càmera; les Seychelles no reben gratuïtament el sobrenom de Galapagos de l'Índic. Es pot contemplar la fresa de les tortugues marines a les platges de sorra de Bird i tortugues gegants d'Aldabra en llibertat a Curieuse, experiències irrepetibles.

 

El viatge inclou  vols en classe turista, trasllats , estada de 5 nits en hotel 5*, assegurança de viatge i taxes aèries.

 

Dades bàsiques

Destí: Seychelles

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 1.629 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.629 €