Rivera Maia

Rivera Maia

130 quilòmetres d'immenses platges de sorra blanca, banyades per l'aigua cristal·lina del carib, conformen la popular Rivera Maia. Situada a la península mexicana de Yukatán, Rivera Maia s'erigeix com un petit paradís, on sol, mar, naturalesa i història es complementen per crear un lloc idíl·lic.

La Riviera Maya s'estén al llarg de la costa del Carib de l'estat de Quintana Roo, a la part oriental de la península de Yucatan. Uns dels seus principals atractius són les platges, les aigües turqueses i els esculls que s'estenen fins a Guatemala. Aquest sistema de barrera d'escull és el segon més llarg del món.

Sense oblidar les activitats aquàtiques que es poden practicar: busseig, submarinisme, nedar en cenots, nedar amb dofins, tirolines, passejades a cavall, vela i passejades per la selva guiats. L'arqueologia és també una gran atracció turística a la zona, incloent els llocs arqueològics més populars com Tulum, a la costa, i Chichén Itzá i Cobá, situats a certa distància terra endins.

Dades bàsiques

Destí: Carib,Mèxic,Riviera Maya

Sortides: diaries

Preu: Des de 1.358 €

Durada: 9 dies / 7 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar