Reis a Lapònia

Dia 1, Espanya-Kuusamo

Presentació a l'aeroport 2 hores abans de la sortida. Trobada amb la seva guia de viatge. Allotjament.

Dia 2, Kuusamo

Trasllat a l'oficina de safris per proveir-nos dels vestits tèrmics que utilitzarem. Ens traslladarem a una cabana sense nom, visitarem la cabanya secreta del Pare Noel, on els més petits gaudiran de la neu. Renellaremos postals nadalenques que podrem enviar als nostres éssers més estimats. Els nens rebran un regal dels mateixos amfitrions. Sopar i allotjament.

Dia 3, Kuusamo

Trasllat "lisakki Village" per emprendre el nostre Safari amb moto de neu. Ens traslladarem cap a voltants del llac proper per realitzar l'activitat de safari de pesca al gel. Retorn a l'hotel, tarda lliure per gaudir de les instal·lacions de l'hotel. Practicarem un forat en el gel per començar la pesca.

Dia 4, Kuusamo

Sortida en autocar cap a una granja de rens i gossos huskies. Una part del grup comencés amb l'aventura en trineu tirat per gossos huskies, que ens esperen per sortir d'excursió i l'altra part amb un passeig en trineu tirat per trineus. Tindrem temps d'alimentar els rens i prendre'ns unes fotos. Finalitza la excursió, retorn amb la resta del grup.

Dia 5, Kuusamo

Passarem el dia gaudint amb els més petits. Els nens podran gestionar mini-motos de neu, trineus per lliscar pels turons, futbol sota a la neu. A la nit ens traslladarem en autocar cap al restaurant per gaudir d'un sopar de "bufet", enmig del bosc.

Dia 6, Kuusamo-Espanya

Temps lliure a l'hotel. Sortida en vol de tornada a Espanya.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: 1 enero

Preu: Des de 2.065 €

Durada: 6 días

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar