Pont de desembre a Lapònia

Dia 1, Barcelona-Hèlsinki-Kuusamo

  • Sortida en vol regular a Kuusamo, trobada amb el teu guia i trasllat al complex hoteler. Prop de l'allotjament es troba Ruka Village Ski Resort, una de les estacions d'esquí alpí de Finlàndia, disposa de 34 pistes amb il·luminació moderna. Lliurament de l'equipació tèrmica per utilitzar durant tota l'estada.

Dia 2, Kuusamo

  • Trasllat fins a la casa de safaris on ens proveiran de cascos i guants, a continuació, iniciarem un passeig en motos de neu. A la tarda trasllat al poble de Vuotunki on es troba la casa del Pare Noel, la Sra.Claus és una experta cuinera i ens ajudarà a preparar galetes nadalenques. Finalment Pare Noel lliurarà personalemente un regal a cada nen.

Dia 3, Kuusamo

  • Farem una visita a una granja de gossos huskies, seguit d'un intens passeig en trineu tirat. A continuació, trasllat fins a una granja de rens on ens parlaran del seu mode de vida.

Dia 4, Kuusamo

  • Sortida per realitzar una excursió de pesca al Llac gelat, un pescador ens ensenyarà com pescar en el gel fent un forat, podrem trobar perques, lluços de riu i arengades de llac. A la tarda poden gaudir de la piscina de l'spa, adults i nens.

Dia 5, Kuusamo-Hèlsinki-Barcelona

  • Temps lliure per realitzar les últimes compres o realitzar algunes baixades d'esquí. A l'hora indicada trasllat a l'aeroport de Kuusamo i sortida en vol amb destinació Barcelona.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: 4 de desembre

Preu: Des de 1.780€

Durada: 5 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar