Polinèsia

Polinèsia

La Polinèsia Francesa és un autèntic paradís on trobaràs exòtics paratges naturals, aigües cristal·lines i una població local que et rebrà amb un gran somriure. El país està compost per 116 illes de les quals només 67 estan habitades, un entorn màgic per descobrir, ideal per a viatges de Lluna de Mel o unes vacances en família molt especials.

 La majoria de les illes de Polinèsia Francesa són atols, antics volcans extints que amb el pas dels anys han donat lloc a boniques llacunes d'aigües cristal·lines on habita una gran diversitat d'espècies marines. Podràs practicar tota mena d'activitats aquàtiques, des de snorkel o paddle board fins a rutes amb moto d'aigua o romàntics creuers al capvespre.

 El viatge a Polinèsia és imprescindible per als amants de busseig, especialment els mesos de juliol a octubre, quan les balenes geperudes migren cap al nord i és habitual el seu albirament a les zones properes a les illes. A més, us sorprendrà la varietat de paisatges que trobareu.

 Podreu recórrer la selvàtica Tahiti o descobrir les llargues plantacions de Moorea, passar un dia complet explorant l'herència cultural de Bora Bora i acabar el dia gaudint de les fantàstiques postes de sol sobre les aigües del Pacífic.

 

El viatge inclou  vols en classe turista, trasllats , estada en hotel 5* amb esmorzar inclòs, ferri a l'illa de Morea, assegurança de viatge i taxes aèries.

 

Dades bàsiques

Destí: Polinèsia Francesa

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 2.790 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 2.790 €