Nadal i cap d'any a Lapònia

Dia 1, Espanya-Ivalo

  • Sortida amb destinació directa a Ivalo. Trobada amb el guia i trasllat a l'hotel Ivalo. Sopar al restaurant del complex.

Dia 2, Ivalo

  • Esmorzar al bufet de l'hotel i lliurament dels equips tèrmics a l'oficina de Safaris. Sortida cap a una granja de rens. Podrem provar sort en una mini-competició de llançament de llaç lapó. Farem un passeig en trineu, tirat per un sol ren. Així gaudir del paisatge nevat, gravar i fer fotos. Descansarem en una cabana tradicional Sami on se servirà una beguda i ens expliquessin l'estil de vida dels rens. Seguirem a Inari per dinar en un restaurant local. Visitarem el museu Siida que és el lloc en el qual es troba el Museu i Centre de la Natura de Lapònia del Nord.

Dia 3, Ivalo

  • Excursió en motos de neu. Durant la travessia podrem gaudir dels paisatges de boscos nevats, rius i llacs congelats, on provarem sort amb la pesca. Allà un pescador ens ensñara com opera amb les xarxes i cada participant tindrà temps per provar sort. Tarda lliure en la qual recomanem practicar una relaxada sauna, tradició a Finlàndia.

Dia 4, Ivalo

  • Farem una excursió que perdurarà en la nostra memòria, trineu tirat per un equip de (4-6 gossos per trineu). A continuació farem un intens i llarg passeig, en el qual cada adult condueix el seu propi trineu.

Dia 5, Ivalo

  • Farem diverses activitats d'hivern, llaç lapó, batalla de boles de neu, curling, karting en el gel, passeig en trineu amb cavalls. Gaudirem d'una foguera i suc calent per descansar. Trasllat al complex Aurora Village on passarem una nit en una cabana amb sostre de vidre.

Dia 6, Ivalo

  • Esmorzar a l'hotel. Temps lliure fins l'hora del trasllat a l'aeroport.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: 23 i 28 de desembre

Preu: Des de 3.095€

Durada: 6 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 3.095€