Nadal a les cabanes de Lapònia

Dia 1, Barcelona-Ivalo-Saariselka

Arribada a l'aeroport del nord de Finlàndia. Trobada amb el guia i trasllat al vostre allotjament. Abans d'anar a les cabanes recollida del vestit tèrmic que podràs utilitzar durant tota l'estada.

Dia 2, Saariselkä

Farem una excursió amb moto de neu, gaudint dels bucòlics paisatges lapons de boscos nevats i llacs gelats. A la tarda podeu aprofitar per fer algunes baixades d'esquí a l'estació de Saariselkä.

Dia 3, Saariselkä

Anirem a veure a Santa Claus, podran passar una bona estona amb ell i els nens rebran un regal. Els més petits van a gaudir de mini-motos de neu, tobogganing i altres activitats. Sortida en direcció a una granja de rens on ens ensenyaran les seves vides i sortida per donar un petit passeig en trineu tirat per un d'aquests animals.

Dia 4, Saariselkä

Excursió que perdurarà en la nostra memòria, trineu tirat per un equip de gossos huskies. A continuació, visitarem el museu Siida, on hi ha el Museu i el Centre de la Natura de la Lapònia del Nord.

Dia 5, Saariselkä

Gaudirem el dia lliure, que podem aprofitar per a realitzar activitats a Saariselkä. Davallaràs en trineu per la pista més llarga de Finlàndia.

Dia 6, Saariselkä-Ivalo-Barcelona

Temps lliure fins l'hora del trasllat i arribada a Barcelona.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: 23 de desembre

Preu: Des de Adults: 1.995 € / Nens: 1.090 €

Durada: 6 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de Adults: 1.995 € / Nens: 1.090 €