Nadal a Laponia

Dia 1, Barcelona-Kuusamo-Salla

  • Salla, situat en un fantàstic entorn natural al costat del Parc Nacional d'Olunka; un dels entorns més verges i intactes d'Europa, sent un dels llocs més espectaculars de Lapònia. A escassos metres de l'hotel, es troba la petita estació d'esquí alpí de Salla, ideal per a esquiadors de tots els nivells.

Dia 2, Salla

  • Farem una excursió amb moto de neu. , Gaudint dels bucòlics paisatges lapons de boscos nevats i llacs gelats. A la tarda podeu aprofitar per fer algunes baixades d'esquí a l'estació de Salla.

Dia 3, Salla

  • Trasllat a una granja de rens, on farem una passejada. Passeig ideal per gaudir del paisatge nevat. A continuació, farem una divertida activitat, passeig en raqueta de neu pel bosc lapó. Els nens podran gaudir de petites motos de neu en un circuit segur.

Dia 4, Salla

  • Trasllat fins a una propera granja de rens on gaudirem de divertides activitats. Cada família anirà en un trineu tirat per una moto de neu fins a un lloc secret on Santa Claus ens estarà esperant. Abans del sopar podeu relaxar-vos a l'Spa de l'hotel.

Dia 5, Salla

  • Excursió que perdurarà en la nostra memòria, trineu tirat per un equip de gossos huskies. A continuació, pràctica de pesca a través del gel. De tornada, pujarem a un tren lapó, en el qual els vagons són trineus i la locomotora una moto de neu, ens portarà fins a un auditori, per gaudir d'una sessió de cinema molt especial.

Dia 6, Salla-Kuusamo-Barcelona

  • No ens podem anar de Lapònia sense practicar una relaxant sauna. La sauna a Finlàndia és tota una tradició.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: 8, 13, 18, 23, 28 desembre i 2 de gener

Preu: Des de Adults: 1.945€ / Nens: 1.005€

Durada: 6 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de Adults: 1.945€ / Nens: 1.005€