Nàpols i Costa Amalfitana

Nàpols i Costa Amalfitana

Viatge a Itàlia a mida per Nàpols i la Costa Amalfitana. Endinseu-vos en una de les principals destinacions turístiques d'Itàlia. El viatge comença i acaba a Nàpols, la capital de Campània, una ciutat encantadora de carrers i barris plens de vida i monuments.

Dels carrerons de Nàpols a Sorrento, una ciutat d'origen romà que encara conserva el traçat original i que amaga molts tresors. La principal atracció de Sorrento són les vistes cap a la badia de Nàpols i el Vesuvi. Des de Sorrento, podreu descobrir com era el dia a dia a l'època romana visitant Pompeia i Herculà i també tindreu temps per apropar-vos al Vesuvi i recórrer l'Illa de Capri, una petita joia natural.

Tot seguit, us espera la Costa Amalfitana, un món vertical de penya-segats vertiginosos, pobles que semblen precipitar-se al mar i vistes fascinants. Podreu allotjar-vos a Positano, el poble més famós de tots i segurament la imatge més fotografiada de la Costa Amalfitana, des d'on coneixereu altres meravelles com Ravello, Amalfi i Paestum.

 

El viatge inclou Bitllet aeri classe turista, 7 nits als hotels previstos o similars en règim d'allotjament i esmorzar, cotxe de lloguer amb quilometratge il·limitat, assegurança col·lisió i robatori, Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant.

Dades bàsiques

Destí: Itàlia

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 735€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 735€

Escapades urbanes, Fly & Drive,

Nàpols i Costa Amalfitana

Veure oferta