Mèxic: Tresors colonials

Dia 1, Espanya-Ciutat de Mèxic

 • Vol amb destinació Ciutat de Mèxic, ciutat que ha aconseguit harmonitzar 3 cultures, l'asteca, la colonial espanyola i l'actual.

 

Dia 2, Ciutat de Mèxic

 • Dedicarem bona part del dia a gaudir del centre històric de la ciutat de Mèxic, la Basílica de Guadalupe, on es troben les dues Basíliques dedicades a la patrona de Mèxic i el lloc arqueològic de Teotihuacán. Tarda lliure.

 

Dia 3, Ciutat de Mèxic - Atlantes de Tula - Querétaro - Sant Miquel Allende

 • Gaudirem d'una breu visita a les Atlantes de Tula (Piràmide B), els enigmàtics guerrers toltecas. A continuació sortirem cap a Querétaro, bella ciutat virregnal. Visita de la ciutat amb l'Aqüeducte, Mirador, Plaça de la Independència, Casa i Plaça de la Corregidora, Teatre de la República, Casa de la Marquesa, Temples de Santa Clara i Sant Agustí i Casa dels Gossos.
 • A la tarda sortirem cap a al poble-museu de San Miguel Allende. Visita panoràmica del seu bell centre històric.

 

Dia 4, Sant Miquel Allende (Dolors Hidalgo - Guanajato)

 • Un pintoresc paisatge ens condueix fins Dolors Hidalgo, bressol de la Independència, on retrem culte a dos grans icones: Don Miguel Hidalgo i Costella i José Alfredo Jiménez. Continuació a Guanajuato, Patrimoni Cultural de la Humanitat. Visita d'aquesta inimitable ciutat plena de túnels i sabor antic: Monument al Pípila, Alhódinga de Granaditas, Teatre Juárez, Jardins de la Unió, Universitat, Carreró del Petó.

 

Dia 5, Sant Miquel Allende - San Luis Potosí - Zacatecas

 • Sortida cap a San Luis Potosí, la ciutat porfiriana per excel·lència de Mèxic. Visita panoràmica: Plaça del Carme (Teatre de La Pau i Temple del Carme), Jardí Sant Joan de Déu, Catedral, Palau Municipal, Plaça d'Armes, Caixa Reial i Plaça dels Fundadors. A la tarda, sortida cap a Zacatecas i temps lliure per gaudir d'aquesta bella ciutat.

 

Dia 6, Zacatecas

 • Dediquem tot el matí a la visita de la ciutat: Aqüeducte, Turó de la Bufa, Telefèric, Mina de l'Edèn, Catedral, Palau de Govern, Temple de Sant Domingo, Teatre Fernando Calderón, Mercat Jesús González i antic convent de Sant Francesc.

 

Dia 7, Zacatecas - Tlaquepaque - Guadalajara

 • Sortida cap a Tlaquepaque, pintoresca vila de carrers empedrats, portals, galeries i diversitat d'artesanies. Continuació a Guadalajara i visita panoràmica: Mercat Sant Joan de Déu, Plaça Tapatía, Teatre Degollat, Rotonda dels Homes Il·lustres i Palau de Govern (Murals de José Clemente Orozco). Tarda lliure per seguir gaudint de la capital del mariachi i el tequila.

 

Dia 8, Guadalajara - Pátzcuaro - Morelia

 • Sortida cap a l'Estat de Michoacán. Ens aturarem a Tzintzuntzan, antiga capital Purépecha. Continuació a Pátzcuaro, Poble Màgic de Mèxic. Temps lliure i després visita panoràmica: Basílica de La nostra Senyora de la Salut, Temple i Col·legi de la Companyia de Jesús, el Sagrari, la Casa dels Onze Patis i Caminador de Madrigal de les Altes Torres. Les seves típiques places de Basc de Quiroga i Gertrudis Bocanegra ens conviden a passejar entre escenes populars i gran varietat d'artesanies. Continuem cap a Morelia, Patrimoni Cultural de la Humanitat.

 

Dia 9, Morelia - Ciutat de Mèxic

 • Visita panoràmica: Plaça d'Armes, Palau de Govern, Jardí i Conservatori de les Roses, Palau Clavijero, Mercat de Dolços, Aqüeducte, Font de les Tarascas, Carreró del Romanç i Calçada. Dinar. Retorn a Ciutat de Mèxic.

 

Dia 10, Ciutat de Mèxic - Espanya

 • Temps lliure fins a la sortida del vol de tornada a Espanya. Nit a bord.

 

Dia 11, Espanya

 • arribada

Dades bàsiques

Destí: Mèxic,Mèxic D.F

Sortides: del 4 de març al 24 de desembre

Preu: Des de 1.570 €

Durada: 11 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.570 €

Grans viatges, Hivern,

Mèxic: Tresors colonials

Veure oferta