Moscú - Sant Petersburg


Descobreix tota la bellesa de Moscou i Sant Petersburg a la primavera a través dels seus monuments

Mongols, vikings, tsars, bolxevics i comunistes són una mescla estranya que ha format part de la llarga història de Rússia. Del seu legat ha quedat un ric patrimoni cultural i intel·lectual que al costat d'uns paisatges naturals al·lucinants, des de la tundra siberiana als boscos Urals passant per la península volcànica de Kamchatka, entre altres meravelles, fan d'aquest país una destinació turística fascinant.

Rússia és el resultat dels vaivens polítics dels seus mandataris, com Lenin, Stalin, Gorbatxov, Yeltsin o Putin, i d'una història plena de llums i ombres de les quals sempre ha tirat endavant amb una nova revolució, per això és un veritable tresor per als viatgers.

Inclou vols de línia regular, trasllats, allotjament en hotels de 4*, règim alimentici segons opció, visites segons itinerari, tren d'alta velocitat i assegurança de viatge.

Dades bàsiques

Destí: Moscou,Sant Petersburg

Sortides: 04 Abril 2020

Preu: Des de 960€

Durada: 8 dies/7 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Transrutas, amb domicili a Barcelona, carrer Casp 116, 3r (C.P.: 08013) C.I.F.: A08-452500. Títol GC2M

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 960€

Setmana Santa,

Moscú - Sant Petersburg

Veure oferta