Mercats nadalencs a l'Alsàcia

Mercats nadalencs a l'Alsàcia, regió històrica situada a França amb capital a Estrasburg.

 

Dia 1, Espanya-Zurich-Mulhouse

  • Sortida en vol amb destinació Zurich. Visita guiada de la ciutat, centre financer de Suïssa. A la tarda ens dirigirem a França, temps lliure al centre de la ciutat de Mulhouse per gaudir del mercat nadalenc.

Dia 2, Mulhouse-Colmar-Friburg-Mulhouse

  • El nostra matí comença a la bonica població de Colmar on passejarem pel casc antic. Creuarem la frontera paa dirigir-nos a la ciutat universitària de Friburg. I visita guiada de la ciutat que té un dels cascs antics més bells d'Alemanya, franquejat per les seves típics canals.

Dia 3, Mulhouse-Estrasburg-Mulhouse

  • Al matí visitarem Estrasburg, el centre històric és declarat Patrimoni de la Humanitat. Passejarem pel seu casc antic per veure els monuments més emblemàtics.

Dia 4, Mulhouse-Haut Koenigsburg-Riquewhihr-Mulhouse

  • Anirem a visitar el castell de Haut Köeningsburg situat a 757 m d'alçada, des d'on es domina una una bella vista de la vall del Rin. Travessarem grans extensions de vinyes fins arribar a Riquewhir, població del s.XVI on sembla que el temps s'ha detingut. Temps per passejar pels carrers més típiques on veurem les cases del s.XVI i XVII i les restes del seu castell i muralles.

Dia 5, Mulhouse-Cascades del Rin-Zurich-Espanya

  • Entrarem a Suïssa, per veure les potents cascades del Rhin. Retorn a Espanya en vol de línia regular.

Dades bàsiques

Destí: Zurich

Sortides: 4 i 5 de desembre

Preu: Des de 1.150 €

Durada: 5 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.150 €