Marroc i Kasbahs

Marroc, la porta de l'Àfrica, es una destinacio fascinant. Amb les seves medines, socs i mesquites esquitxants les ciutats imperials de Marrakech, Meknes i Fez, el desert de Merzouga, Rabat i vista panoràmica de Casablanca, Ourgazazate amb la ruta de les Kasbash i les seves Platges obertes a l'Oceà Atlàntic.

  • Dia 1, Arribada a Marrakech Destinació Marrakech i trasllat a l'hotel per allotjament i sopar.
  • Dia 2, Marrakech Destaquem: el Minaret de la Koutoubia, símbol de la ciutat i autèntica joia de l'art almohade, al Palau de la Badia, la Medina i la famosa plaça de Jemaa el Fna.
  • Dia 3, Marrakech-Casablanca-Rabat Sortida cap a Casablanca. Visita panoràmica de la ciutat, recorrent el Barri d'Anfa, el Parc de les Nacions, el Boulevar de la Corniche i els exteriors de la Mesquita de Hassan II. Continuació a la capital administrativa del regne del Marroc, Rabat. Visita de la ciutat: exterior del Palau Reial, la Kasbah dels Oudaya, el mausolèu de Mohamed V amb la mesquita inacabada i la Torre de Hassan.
  • Dia 4, Visita de Fez Prestigiosa urbs de l'Islam. Gran part de la història de les dinasties marroquines és va dur a terme entre els murs d'aquesta ciutat, que assumeix amb orgull l'important paper que ha jugat en el desenvolupament cultural i polític d'aquesta nació.
  • Dia 5, Erfoud Sortida cap a Meknes, una de les grans viles imperials. Visita panoràmic de la ciutat. A continuació travessem les suaus muntanyes de l'Atles Mitjà, fins arribar a la ciutat de Midelt. Seguirem per una bella ruta de vida berber fins arribar a Erfoud en els limits del gran desert del Sàhara.
  • Dia 6, Ouarzazate Activitat de veure l'alba sobre les imponents dunes de Merzouga. Ruta de les Kasbahs, nom amb el que es coneix  a un recorregut per una serie de fortaleses construides amb tova amb torres emmerletades i ornaments de maó cru. Recorregut cap a Kella M'Gouna, famos per les seves roses i perfums i arribada a Ouarzazate.
  • Dia 7, Ouarzazate-Marrakech Visita de la Kasbah Taouirt, antiga residència del paixà El Glaoui. Continuació cap a la Kasbah d'Ait Ben Haddou, declaradapatrimoni de la humanitat.

Dades bàsiques

Destí: Marroc

Sortides: del 25 de maig al 27 d'octubre

Preu: Des de 597€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Transrutas, amb domicili a Barcelona, carrer Casp 116, 3r (C.P.: 08013) C.I.F.: A08-452500. Títol GC2M

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 597€

Grans viatges,

Marroc i Kasbahs

Veure oferta