Malta

Malta

Pràcticament invisible als mapes, Malta presenta racons encantadors que conviden a ser descoberts per tot aquell que visita aquest petit arxipèlag de la Mediterrània. Òbviament, les seves platges idíl·liques d'aigües turqueses on relaxar-se en un entorn de somni són el principal reclam de les tres illes que conformen el país. Però Malta en té molt més. Una meravella arqueològica és l'Hipogeu de Hal Saflieni, una impressionant necròpolis subterrània construïda molt abans de l'arribada dels grecs i els fenicis a Europa.

La Valeta, la capital, és una visita obligada amb la seva fortificació construïda pels croats de l'Ordre de Malta i els monuments més emblemàtics que podem explorar a aquesta animada ciutat. L'antiga ciutat fortificada de Birgu i el seu bonic port és una altra destinació ineludible per conèixer la Malta més autèntica. I si volem viure una experiència que treu l'alè, fer submarinisme per les coves submarines, penya-segats i pecios maltesos és la millor opció per gaudir d'aquestes tres belles illes a la vora del Mediterrani.

 

El viatge inclou bitllet línia regular, classe turista, 7 nits als hotels previstos o similars, en règim d'allotjament i esmorzar, a cat. Primera, en hab. doble. 2 esmorzars (sense begudes) segons itinerari.Trasllats aeroport - hotel -aeroport a regular. Visites a regular amb guia parla hispana. Assegurança d'inclusió.Taxes aèries i carburant

Dades bàsiques

Destí: Malta

Sortides: Sortides diàries de maig a octubre 2022

Preu: Des de 975 €

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 975 €