Maldives

Maldives

La paradisiaca illa de corall de Maldives ens permet capbussar-nos en les seves aigües i descobrir tot un univers d'esculls de corall poblat pels més bells i exòtics peixos de l'Oceà Índic. 

Les Illes Maldives estan situades a l'oceà Índic, al sud de l'Índia. És un conjunt de 1.190 illes coral·lines distribuïdes en 26 grans atols, estructures de corall separades per llacunes que s'estenen creant un paisatge que enamora pel seu encant natural.
Un clima càlid i humit durant tot l'any, amb una temperatura mitjana entre els 29 i 32ºC fa que qualsevol època sigui perfecta per gaudir d'uns dies a alguna de les precioses illes.

En sobrevolar les milers d'illes situades a l'Oceà Índic envoltades per un preciós color blau turquesa, un calfred recorre la pell dels futurs visitants a un indret tan especial.

El viatge inclou  vols en classe turista, trasllats amb llanxa o hidroavió, estada de 5 nits en hotel 5*, assegurança de viatge i taxes aèries.

Dades bàsiques

Destí: Maldives

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 1.190 €

Durada: 8 dies/7 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar