Lapònia al desembre

Dia 1, Barcelona-Kuusamo-Salla

  • Sortida en vol directe a Kuusamo. Arribada a l'aeroport, trobada amb el guia i trasladoa Salla. Ens lliuraran els equips tèrmics que podreu fer servir durant tota l'estada. A escassos passos es troba la petita estació d'esquí alpí de Salla.

Dia 2, Salla

  • Trasllat a una granja de rens propera on els seus criadors lapons ens parlaran sobre la seva manera de vida. Farem un passeig en trineu. Farem un passeig en raqueta de neu pel nevat bosc lapó. A la tarda els més petits podran gaudir del Miniclub exclusiu a l'hotel. Cada família ira en trineu on Santa Claus, i aquest els rebrà amb un regal.

Dia 3, Salla

  • Farem una excursió en motos de neu. A la tarda podeu aprofitar per fer unes baixades d'esquí a l'estació familiar d'esquí alpí de Salla. Els més petits podran gaudir de molts jocs al Miniclub, i abans del sopar podeu relaxar-vos al Spa.

Dia 4, Salla

  • Excursió que perdurarà en la nostra memòria, trineu tirat per un equip de gossos huskies. A continuació, pràctica de pesca a través del gel. De tornada, pujarem a un tren lapó, en el qual els vagons són trineus i la locomotora una moto de neu, ens portarà fins a un auditori, per gaudir d'una sessió de cinema molt especial.

Dia 5, Salla-Kuusamo-Barcelona

  • No ens podem anar de Lapònia sense practicar una relaxant sauna. La sauna a Finlàndia és tota una tradició.

Dades bàsiques

Destí: Laponia

Sortides: 4 de desembre

Preu: Des de 1.940€

Durada: 5 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar