Illes Fèroe

Ruta 1: Arribada a l'aeroport de Vágar. Dies lliures per recórrer les 18 illes que formen l'arxipèlag de les Fèroe. Així gaudir d'aquest autèntic paradís pels amants de la natura més intacta. 

Ruta 2: Arribada a l'aeroport de Vágar, i dia lliure per conèixer l'illa de Vágar, no et perdis la bella cascada de Bosdalafossur en la seva direcció cap a l'oceà. Condueix cap a la localitat de Tjornuvik, des d'on es poden veure les formacions rocoses conegudes com "El gigante y la vieja bruja". Disfruta del dia a la poblacio de Gjógv, coneguda pel seu particular port natural. Dirigeix-te a la localitat de Leirvík i creua el túnel fins Klaksvík, des d'on podreu conèixer les altres illes del nord, cada una amb el seu impressionant paisatge. De retorn a Eysturoy es pot visitar una casa privada amb increïbles jardins. Visita a la bonica i verda illa de Sandoy, és l'illa més plana. Visita Kirkjubour, un centre antic d'història i cultura.

Dades bàsiques

Destí: Dinamarca

Sortides: Dimarts, del 22 de maig al 23 d'octubre

Preu: Des de 1.505€

Durada: 8 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.505€