Gaudeix de la Toscana

La Toscana, disfruta de la bellesa del seu paisatge, el seu art i la seva història que fan de la Toscana la regió més bella d'Itàlia. La família al complet trobarà múltiples atractius i diversió a la Toscana; des de passejades a cavall a classes de cuina, passant per excursions amb bicicleta o simplement gaudint del clima toscà a la piscina de l'hotel. La Toscana té tant a oferir que el més difícil serà decidir què visitar a l'espai de temps que dediquin a descobrir aquesta increïble zona. La millor manera de fer-ho és, sens dubte, al seu aire i en llibertat, en cotxe. 

 

Hotel seleccionat: Antico casale di Scansano 4**** 

Ubicació Situat en plena natura toscana, a la localitat de Scansano, aquesta estructura ecosostenible ocupa l'espai d'una antiga granja de l'any 1800. Els apartaments són d'estil típicament de la zona de Maremma, construïts en pedra i amb decoració de fusta. El complex compta amb piscina exterior i interior, bar i spa. A menys de 100km de Civitavecchia.

 

L' itinerari s'ofereix en 10 dies/9 nits (2 nits navegant + de 7 d'apartament) i inclou:

  • Vaixell: passatge d'anada i tornada en cabina interior + embarcament del cotxe (turisme fins 5m) o moto.
  • Hotel: Estada en règim de només allotjament
  • Assegurança

 

Dades bàsiques

Destí: Itàlia

Sortides: del 8 de juny al 26 d'octubre

Preu: Des de 213€

Durada: 10 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Grimaldi Group S.p.A., amb seu legal a Palerm, Via Emeric Amari n. 8, 90139, C.F./Nº. IVA 0117240820

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 213€

Creuers,

Gaudeix de la Toscana

Veure oferta