Frankfurt i el Rin especial Pont de Desembre

  • Home
  • Viatge
  • Frankfurt i el Rin especial Pont de Desembre

Dia 1, Barcelona-Frankfurt-Heidelberg-Frankfurt

  • Sortida amb destinació a Frankfurt. Trasllat a Heidelberg, ciutat amb gran influència medieval en les seves construccions. Camí cap al centre de la ciutat per admirar l'antic pont i l'església dels Sants Esperits. Temps lliure al mercat nadalenc de Heidelberg. A Karsplatz es troba una de les pistes de gel més belles d'Alemanya.

Dia 2, Frankfurt

  • Gaudeix passejant pel Römerberg, meravellosament restaurat, per la vora del riu Main i els museus a les seves ribes, per la curiosa carreró "Fressgass", l'antiga òpera i per l'elegant carrer Goethestrasse, l'església de Paulus i gaudeix de la meravellosa vista sobre la ciutat des de Hauptwache.

Dia 3, Frankfurt-Wiesbaden-Magúncia-Frankfurt

  • Visita guiada pel casc antic de Wiesbaden, capital de l'estat de Hessen, on hi ha el mercat nadalenc. Wiesbaden ciutat situada a la vora del riu Rin, prop de la desembocadura del Main i enfront de la ciutat de Magúncia, situada al marge contrari. A la tarda creuarem el Rin i entrarem a Magúncia, la capital de l'estat federat alemany de Renània-Palatinat. Retorn a Frankfurt.

Dia 4, Frankfurt-Coblenza-Frankfurt

  • Matí lliure per a visites o compres d'última hora. Trasllat a l'aeroport per tornar a Barcelona.

Dades bàsiques

Destí: Frankfurt

Sortides: del 4 al 8 de desembre

Preu: Des de 960€

Durada: 5 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 960€

Hivern, Mercats nadalencs, Nadal,

Frankfurt i el Rin especial Pont de Desembre

Veure oferta