Europa-Park

Podras gaudir de 15 zones tematitzades d'Europa-Park®, anomanades com els països europeus. Amb 15 muntanyes russes en total, 10 atraccions aquàtiques i nombrosos espectacles, el parc ofereix una paleta d'experiència per a tota la família. Al parc viu el ratolí gris Euromaus amb la resta dels seus amics del món fantàstic.

NOVETAT 2017 – PROJECT V L'any 2017 va obrir les seves portes al barri d'Alemanya "el teatre volant" més gran d'Europa! Durant aquesta aventura en telecadires mòbils i amb projecció 3D, podràs volar pels llocs més emblemàtics de tota Europa i observar castells, muntanyes i ciutats europees des de la perspectiva d'un ocell.

IRLANDA La zona verda d'Europa-Park® és Irlanda, el món d'atraccions per als nens petits. Explora el castell de Limerick amb els seus tresors amagats o puja't en el tractor del vell granger MacDonald i explica les ovelles de la granja. Fes-te un volt amb els dracs colorits i descansa de les teves aventures en una cafeteria irlandesa. A certes hores del dia podràs conèixer també a Euromaus i els seus amics.

EL BOSC ENCANTAT DELS GERMANS GRIMM Podràs salvar a la Caputxeta Vermella i a la seva àvia de la panxa del llop? Despertaràs a la Bella Durment al seu castell? T'entrarà el peu en la sabata de la Ventafocs per ser la princesa del príncep? Entra en els teus contes favorits dels germans Grimm i ajuda als teus personatges favorits.

Dades bàsiques

Destí: Alemanya

Sortides: Sortides diàries

Preu: Des de 641€

Durada: 4 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar