Estiu a Lapònia

Dia 1, Espanya-Hèlsinki

  • Sortida cap a la capital finlandesa. Inici de la visita panoràmica de "La Filla del Bàltic". Trasllat a l'hotel.

Dia 2, Hèlsinki-Kuusamo-Salla

  • Trasllat a l'aeroport. Sortida a Kuusamo. Tindrem l'oportunitat de gaudir de la natura sobre dues rodes. Excursió guiada per assolir la cimera de Sallatunturi.

Dia 3, Salla

  • Avui visitarem una granja de gossos Husky. Tens l'oportunitat de veure tot l'equip i les coses que es necessiten per tenir cura dels gossos, fer les passejades en trineu i mantenir tota la resta.

Dia 4, Salla

  • Al nord del Cercle Àrtic hi ha molta llum, vas a poder gaudir de la bella natura, des d'una canoa. El viatge en canoa comença a l'edifici principal de Reindeer Park. El llac Hangasjärvi és un lloc agradable i fàcil per remar i tindràs molt de temps per gaudir de la natura. Una cosa important a la natura aquí a Lapònia és, per descomptat, calar foc, preparar cafè negre i rostir una salsitxa per dinar. Farem també durant aquest viatge en canoa.

Dia 5, Salla

  • Trasllat a una granja de rens on els seus criadors lapons ens parlaran sobre la seva manera de vida.

Dia 6, Salla

  • Caminada per la bella natura de Salla sota el sol de mitjanit. El guia ens prepararà una gogata a l'aire lliure, gaudirem la màgia del sol de mitjanit. Trasllat a la "Kota Estavellada" on gaudirem d'una autèntica i especial sopar lapona.

Dia 7, Salla-Rovaniemi-Espanya

  • Sortida en autocar cap a Rovaniemi, la capital de Lapònia finlandesa. Arribada al llogaret de Santa Claus on gaudirem de temps lliure i coneixerem al propi Santa Claus amb el qual podrem xerrar i entregar la vostra carta per a les pròximes festes de Nadal. Sortida del vol de tornada. Arribada a Espanya.

Dades bàsiques

Destí: Finlàndia

Sortides: 4 i 18 d'agost

Preu: Des de 1.830€

Durada: 7 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Informa't ara gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.830€