Est de Canadà al teu aire

OPCIÓ 1: Una mirada al est

Arribada a Toronto i recollida del cotxe de lloguer. El segon dia visitarem les conegudes Cascades del Niàgara. A continuació, posem rumb a Ottawa, capital de Canadà i quarta ciutat més gran del país. Ens allotjarem al Quebec, una de les deu províncies que, justament amb els tres territoris, conformen les tretze entitats federals del Canadà. Seguidament camí a Mont-real, major ciutat de la província del Quebec. Finalment, direcció a Kingston, ciutat històrica d'Ontario.

OPCIÓ 2: Fiords, balenes i boscos

Arribada a Mont-real i recollida del cotxe de lloguer. Un cop sortit de Mont-real ens dirigirem al Quebec, on ens allotjarem. D'aquesta partirem cap a La Malbaie, ciutat de la província del Quebec. I es podran descobrir les conegudes ciutats Saguenay i St.Felicien. Visitarem Regió Mauricie, regió administrativa de la província canadenca del Quebec. Recorrerem 195km per arribar a Ste.Adele. Posarem rumb a Ottawa, capital del Canadà. Finalment abans de dirigir-nos a l'aeroport, gaudirem de Toronto.

OPCIÓ 3: Explorant l'est

Arribada a Toronto i recollida del cotxe de lloguer. El segon dia visitarem les conegudes Cascades del Niàgara. Ens allotjarem a Huntsville, ciutat més gran de la regió de Muskoka, Ontario. Visitarem les ciutats anomenades anteriorment, Ottawa, Mont-real i Quebec. Camí a l'Isle-aux-Coudres, municipi insular a la província del Quebec. Tindrem l'oportunitat de conèixer Saguenay i La Mauricie. Finalment abans de tornar, passejarem per Belleville, seu del comtat de Hastings. 

Dades bàsiques

Destí: Ottawa,Quebec,Toronto

Sortides: Diaries de l'1 de maig al 25 d'octubre

Preu: Des de 1.440€

Durada: 9 dies

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per Catai - Viatges Catai S.A. C.I.F A-28668127, Jose Rover Motta, 27. Codi postal 07006. Palma de Mallorca, Illes Balears, títol-llicència núm AVBAL / 713.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.440€

Fly & Drive, Grans viatges,

Est de Canadà al teu aire

Veure oferta