Cuba: La Havana i Varadero

Cuba: La Havana i Varadero

El paradís caribeny de Cuba comença a la ciutat Vella de l'Havana amb una arquitectura eclèctica i poderosa que sorprèn a cada cantonada. La seva ànima bohèmia batega a cada racó. Es pot prendre el pols de la seva alegria i tristesa en cada nota que produeixen una guitarra o un tambor. Fotògrafs i pintors de tot el món han intentat reproduir els colors d'aquesta urbs, els mateixos que desapareixen als girons de les parets escrostonades i reneixen brillants sota les mans d'un restaurador

Acabaràs el viatge a Varadero, una ciutat costanera coneguda per les belles platges de sorra blanca i aigües turqueses ideals per relaxar-se i gaudir del sol i el mar. Podràs visitar la Cova de Saturn, una cova natural amb un llac subterrani on pots nedar i bussejar. el Parc Josone, un bell parc amb jardins, llacs i restaurants, o podeu visitar el Museu Municipal de Varadero, que explica la història de la ciutat i la seva gent.

Dades bàsiques

Destí: Cuba

Sortides: diaries

Preu: Des de 1.195 €

Durada: 9 dies / 8 nits

 

**Per altres preus i condicions contacta amb Mediviatges.

L'organització d'aquest viatge combinat ha estat realitzada per TUI Spain SLU, Carrer Mesena, 22, 2n Dreta, 28033 - Madrid (Espanya), que figura inscrita al Registre Mercantil de Madrid al Tom 18725, Llibre 0, Foli 89, Secció 8, full M-140.868, Inscripció 30, amb CIF: B-81.001.836. Títol CICMA 753.

Demana un pressupost gratuïtament i sense cap compromís

Altres destinacions que també et poden interessar

Des de 1.195 €

Estiu 2024, Grans viatges, Platges,

Cuba: La Havana i Varadero

Veure oferta